Jag hämtade posten på kvällen. Nu, sent i augusti, är det nästan mörkt kl 21.30 – nere i postlådan låg ett litet mjukt paket till brickbandsmuseet, handskrivet, ingen avsändare..
2 fina retro-brickband låg det i paketet tillsammans med ett fint och humoristisk brev från avsändaren. Jag blev mycket rörd och glad. Tacksam. Skrev ett mail till givaren direkt.
Häromdan var jag på en liten lokal, musikalisk tillställning. Det slutade också med att jag fick ett skönt orange brickband till samlingen. Vilken givmildhet!
För inte så länge sedan ringde jag min mamma. Jag berättade om min tveksamhet till att driva nisch-museum i all framtid. Mammor är kloka, har lärt sig av livet. ‘Se tiden lidt an, min skat’  sa hon på danska. Medan vi pratade kom det ett sms till min telefon. En journalist hade ringt och ville intervjua mig om brickbandsmuseet ! Det tyckte jag var ett bra tecken!
Häromdan kom tidningen på posten och jag såg att artikeln hade blivit 2 sidor mitt i tidningen – wau!
Nu ser jag fram mot höstens avtal (det mobila museum på, tills vidare, 3 ställen)  – och tror på museiåret 2019!
/Malene


När KristianstadsBladet kom förbi..                    och artikeln över 2 sidor (11 aug 2018)


Jag har börjat sätta på små namnlappar när museet skänkts gåvor..


‘Man ska ha husvagn’ står det på den lilla vykorthållare köpt på en loppis i Skåne.

 


2 responses to Ett litet mjukt paket..

Gunilla Feinberg5 år ago

Det är en så sällsynt bra idé, ett mobilt Brickbandsmuseum i en liten husvagn. Gläder mig så. Du kanske ska införa dokumentation av varje band på museémaner. Hjälper gärna till.

SvaraEdit
    BrickbandMuseum5 år ago

    🙂 🙂 🙂

    SvaraEdit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *