Söndagen den 16 september 2018 var dagen för Museum: Brickband i en Husvagns första resa hemifrån. Målet var Bjärnums Museums firande av Hembygdens Dag, och resan var inte lång – bara 13,5 km. På vägen träffade vi en dam som vi känner, hon kom på cykel. Klart att museet stannade på väg 117 för att prata med henne!
Vädret var ok, torrt och i och kring Bjärnums Museum var det många vänliga människor, stämningen var bra, trevlig. Vi sålde inte så många biljetter, men hade trevliga pratstunder med snälla, lokala. Vi lärde oss något till framtida resor där brickbandsmuseet ska uppvisa sin samling av brickband på främmande platser.
Museet i Bjärnum bjöd in oss att återkomma nästa år 🙂

Äntligen kunde museidirektören ta på sig den snygga T-shirt med museilogga!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *