Säsongen 2018 har slutat – för ett tag sedan. Men vi är långsamma, Margrethe, Maggie o Malene.. eller; ibland går det bara inte att ta beslut om något, där andra människor och saker är involverade.

BRICKBANDsBOKEN
Eftersom det inte finns en bok om vägghängda band till brickor, får det ju bli vi som gör den ! Sökte ekonomisk stöd, men fick inget, beslutade att göra en e-bok istället. Idag har Margrethe och Malene samarbetat om, i novembermörkret o kylan, att börja fotografera och registrera alla museets brickband. Processen är lite långsam men ändå kul.

I samband med fotograferingen, packas brickbanden ned för vinterförvaring. Margrethe har äntligen hittat ett garage där hon kan bo fram till våren 🙂

Vår, var?
Att ha ett museum i en kommun där turistbyrån lagts ner, känns inte helt bra… Och även om ett mobilt museum låter kul, är det ganska tufft, som ensamstående museidirektör, att logistikplanera och packa upp o ner, ner o upp.. Lösningen är ett stationärt ställe på en turistort. Eftersom Malene är mycket förälskat i ÖLAND, hoppas vi kunna va där från o med april 2019.

BrickbandMuseum säger stort tack för all stöd o glada besökare denna första sommar!
Vi ber Gud om hjälp till den vidare färd.
Puss o brickband till folket!
/Malene.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *