Vilken dag!
Margrethe (museihusvagnen) åkte hela vägen från Vittsjö, norra Skåne, till Kastlösa, södra Öland. Resan, 4,5 t, gick bra. Malene (museidirektören) körde turboSaaben, Maggie (musei-intendenten) sov på husvagnssoffan.
Även om man känner sig lycklig, kan man vara trött av resan +att smälta intryck.. Tänk! det som började planeras oktober 2018, är nu sant:
På fredag öppnar vårfestivalen www.OlandSpirar.nu Museum: Brickband i en Husvagn är med på riktigt 🙂För några veckor sedan kom det ett brev till Truttatorp där brickbandsmuseet ju stod. Avsändaren har bara underskrivet med ‘X’, så det är svårt att gissa varifrån brevet kom. Det är en fin o kärleksfull gåva: Motor – tidningen från Motormännens Riksförbund – från april 1965 (där Malene föddes) med recension av en Opio husvagn (som Margrethe ju är).
TACK snälla, vem du än är.


BRICKBANDsBOKEN är klar för release i samband med Öland Spirar!

Hoppas vi ses på Öland, antigen kommande helg – eller senare på sommaren. Det blir skön livemusik på Alvargården bredvid museet hela sommaren!
Många hälsningar
Margrethe, Maggie & Malene <3


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *